З початку року, інформують у прес-службі ГУ ДСНС в області, водоймища забрали два дитячих життя.

16 січня у Ярославці Летичівського району  семирічний хлопчик близько п’ятої вечора вийшов з дому, не сказавши про це батькам. Відсутність дитини не на жарт переполохала батьків. Тож звернулися до поліції…
Рятувальники більше години прочісували село та його околиці. Неживого хлопчика знайшли в місцевому ставку. Працівники ДСНС за допомогою спеціального обладнання дістали бездиханне тіло дитини та передали працівникам поліції для з’ясування причин смерті.
У Бедриківцях Городоцького району діти пішли  гратися на замерзлу річку. Семирічний хлопчик кинув камінь на лід – таким чином переконався, що  міцний. Затим ступив на лід сам. А той під ним тріс. Дитина провалилася.
Одинадцятирічна дівчинка спочатку пробувала самотужки витягти товариша з води, та зрозумівши що  не впорається, бо  лід і під нею став тріщати, побігла  за допомогою. Батько хлопчика прибіг за мить.  Витягнув дитину  з крижаної води. Слідом за ним прибула карета швидкої. Хлопчик ще подавав ознаки життя, проте врятувати його не вдалося. Після двогодинних реанімаційних заходів дитина померла у лікарні, констатують у прес-службі ГУ ДСНС України в області.