Канцелярія Святого Миколая шукає помічників — небайдужих подолян — для участі у святковому благодійному ярмарку, який проходитиме з 19 грудня по 5 січня на майданчику біля кінотеатру імені Шевченка.

Ініціатори акції — благодійна організація «Хмельницький обласний фонд «Вікторія» та психологічна кризова служба в області «Простір» — запрошують охочих приносити вироби, створенні власноруч — хенд мейд: ялинкові прикраси, різдвяні листівки, новорічні віночки, обереги, солодощі та печиво, підсвічники, подарунки, вироби у техніці декупаж та інше.
«Після Нового року на схід вирушить «подарунковий рейд» з Хмельницького, — каже Марина Малиновська, керівник «Простору». — Відвезуть волонтери подарунки в дитячий будинок у Краматорську, відвідають наших військових. Міська влада надала нам один з будиночків, який облаштовують біля кінотеатру для проведення святкового ярмарку. Будемо вдячні і тим, хто принесе вироби власного виготовлення для продажу, і тим, хто за символічну плату їх придбає. Бо ж на виручені кошти закупимо все замовлене на схід. Чимало благодійників уже долучилися до благодійного марафону. «Сварог» виділив борошно і цукор, дев’яте училище пектиме прянички, хтось плете, хтось виготовляє листівки…»
Координати організаторів благодійної акції: «Хмельницький обласний фонд «Вікторія»: 096-76-91-426; психологічна кризова служба в області «Простір»:    097-327-80-86.