Надрукувати
Категорія: Новини

Хвилюючим патріотичним дійством стало урочисте зібрання лісівників Хмельниччини з нагоди Дня незалежності України та вшанування учасників антитерористичної операції – працівників підприємств обласного управління лісового та мисливського господарства. Воно відбулося в залі Хмельницької дитячої школи мистецтв.

Начальник обласного управління лісового та мисливського господарства Петро Пешко привітав присутніх з найвеличнішим святом українців – Днем незалежності, подякував лісівникам-учасникам бойових дій, яких є понад сорок, за виявлену мужність при захисті держави. Потім він разом з директорами лісогосподарських підприємств, де працюють вчорашні воїни, відзначив їх грамотами, подяками. Кожному учаснику російсько-української війни вручили матеріальну допомогу.
Від імені депутатського корпусу Хмельниччини зі святом усіх привітала ке- руюча справами виконавчого апарату обласної ради Валентина Поліщук, від хмельничан та влади міста – заступник міського голови Андрій Бондаренко. Голова обкому профспілки працівників лісового господарства Віталій Лісовий відзначив значний внесок подільських лісівників у зведенні фортифікаційних споруд у зоні бойових дій, вручив матеріальну допомогу трьом учасникам бойових дій.
Представники громадської організації «Тепло рідних сердець», відзначивши     значний внесок волонтерів у зміцнення армії, подякували колективу Хмельницького лісомисливського господарства за велику допомогу нашим військовим на Донбасі й вручили грамоту директору Ігорю Бурковському.
Виступаючи на зібранні, учасник бойових дій, директор Ярмолинецького лісгоспу Іван Кирилюк говорив про мужність і самопожертву наших воїнів у боротьбі з ворогом. В унісон йому був і виступ офіцера-спецпризначенця з позивним «Мажор».
Потім на сцену запросили воїнів, які вирушають на Схід України по ротації. Лісівники вручили їм запашний коровай, потрібні на службі речі й побажали бути гідними захисниками Вітчизни.