Своєрідний ювілей відсвяткувала  цими днями радіопрограма «Міська кухня», яка вже два десятки років  виходить  в ефірі «ТРК  «Подолянин -TV» у Кам’янці-Подільському. А започаткована вона з ініціативи колишнього міського голови Олександра Мазурчака і тодішнього головного редактора телерадіокомпанії Олени Гавінської для забезпечення відкритості та прозорості діяльності міської влади, оперативного реагування на ті чи інші питання життєдіяльності міста. 

Як відзначила незмінна ведуча програми нинішній головний редактор ТРК Валентина Савчук, за двадцять років помінялося вже три очільники міста, а цей проект не втрачає своєї популярності та актуальності. Щотижня на зв’язок з кам’янчанами о 14.00 виходить міський голова Михайло Сімашкевич. Зателефонувавши за номером 3-08-85, містяни звертаються до нього з різними проблемами, скаргами, проханнями, пропозиціями та зауваженнями. Зазвичай, переважна більшість із них стосується житлово-комунальної сфери, землекористування, соціального захисту. Кожне звернення Михайло Євстафійович бере під особистий контроль, за необхідністю індивідуально чи з представниками відповідних служб міської ради виїжджає на місце події для зустрічі з людьми та оперативного вирішення тієї чи іншої проблеми.
Валентина Савчук поінформувала, що за 20 років проведено понад вісімсот радіопередач «Міської кухні», на яку звернулися майже 12 тисяч жителів міста над Смотричем.