Відтепер подоляни, які беруть участь у бойових діях на сході країни, мають змогу двічі на тиждень читати «Подільські вісті». Цьому посприяв давній прихильник нашого часопису, генеральний директор Кам’янець-Подільського комунального підприємства «Міськтепловоденергія», заслужений працівник сфери послуг України Валерій Гордійчук. Він передплатив для бійців АТО 20 примірників газети, а безкоштовну доставку газет взяв на себе Кам’янець-Подільський центр поштового зв’язку № 2.


— Ми дуже вдячні Валерію Григоровичу за такий гарний подарунок, адже там часто-густо воїнам-подолянам бракує інформації з рідного краю, тому кожен свіжий номер «Подільських вістей» для них, як ковток джерельної води у спрагу, — говорить заступник командира по роботі з особовим складом понтонно-мостового батальйону, який дислокується в Кам’янці-Подільському, підполковник Богдан Беркута. — А як радіють хлопці, коли знаходять на сторінках газети прізвища родичів чи знайомих, з якою зацікавленістю вони читають про військові будні своїх побратимів-земляків, волонтерів, про яких так багато пишеться на шпальтах часопису, консультації фахівців для учасників АТО, тематичні сторінки. Словом, завдяки «Подільським вістям», наші військовослужбовці постійно в курсі всіх подій, які відбуваються на рідній Хмельниччині.
До речі, колектив КП «Міськтепловоденергія», очолюваний Валерієм Гордійчуком, зібрав для воїнів АТО не одну тисячу гривень, неодноразово відправляв українським солдатам одяг, продукти харчування, навіть організував для них на підприємстві виготовлення буржуйок.