Працівники Державної фіскальної служби Хмельницької області спорядили для потреб учасників Антитерористичної операції на сході України легковий автомобіль Мазда-323.

Перед цим авто для АТО пройшло повне технічне обслуговування і готове до експлуатації в екстремальних умовах, повідомили у прес-центрі служби. Використовуватимуть «Мазду» на пунктах пропуску в Донецькій області. У салон автомобіля також напакували  та відправили для захисників України штани і берці, теплі шкарпетки і рукавиці, гумові чоботи та білизну. Одяг та взуття підібрані таким чином, щоб захистити українських бійців від холоду та негоди.
«Це ще один наш внесок у досягнення перемоги на буремному сході. Сьогодні представники фіскальної служби краю беруть безпосередню участь у захисті територіальної цілісності України. Днями ми відрядили своїх кращих колег до Збройних сил України і вони успішно опановують військову науку. Тільки об’єднавши зусилля, ми усі разом зможемо досягти очікуваного миру і зробити Україну економічно розвинутою європейською державою», — зазначив заступник начальника Головного управління ДФС у Хмельницькій області В’ячеслав Семенюк.