У Хмельницькому заступник міністра внутрішніх справ України Олексій Буренко представив правоохоронцям нового начальника обласного управління МВС. Ним став полковник міліції Микола Семенишин, який до цього  очолював обласне управління міліції в Івано-Франківську. Привітати новопризначеного керівника прийшли і представники влади Хмельниччини: голова обласної державної адміністрації Михайло Загородний, голова обласної ради Іван Гончар та секретар міської ради,  в. о. міського голови Костянтин Чернилевський.

Микола Олександрович, відповідаючи на запитання журналістів, зауважив: «Усі представники органів внутрішніх справ мають пройти люстраційну перевірку. Ми  будемо тісно співпрацювати з Міністерством юстиції, з громадськими радами, з усіма інститутами громадянського суспільства, для того, щоб очистити органи внутрішніх справ від професійно непридатних міліціонерів, керівників, від тих працівників, які своїми діями ганьблять форму правоохоронця». Начальник подільських міліціонерів розповів, що ставка робиться на молодих працівників, які мають авторитет та бажання працювати і не скомпрометували себе.
Не оминули в обговоренні й питання про скорочення. Головний міліціонер області зазначив, що торік в системі органів внутрішніх справ вже було скорочено понад 20 тисяч правоохоронців, в основному за рахунок  Криму, Донецька та Луганська.
––  У цьому році  також відбувається оптимізація особового складу і прогнозується скорочення 20 тисяч правоохоронців. Скорочені вже відповідні підрозділи транспортної міліції, ветеринарної міліції, скорочуються підрозділи УБОЗ і п’ятдесят відсотків працівників по боротьбі з економічною злочинністю. Все це робиться з метою зменшення витрат бюджету, –– розповідає Микола Олександрович. Як вихід із ситуації він бачить тісну співпрацю з громадськістю.
БІОГРАФІЧНА ДОВІДКА
Микола Олександрович Семенишин народився 25 листопада 1969 року на Хмельниччині. Закінчив Подільський державний аграрно-технічний університет, а згодом — Національну академію внутрішніх справ України. Кандидат юридичних наук.
Службу в органах внутрішніх справ розпочав у 1990 році міліціонером взводу патрульно-постової служби в місті Кам’янці-Подільському. Згодом працював у карному розшуку.
З 2000 року очолював Дунаєвецький, а згодом — Кам’янець-Подільський МВ УМВС України в Хмельницькій області. В 2007 році призначений начальником курсу факультету підготовки слідчих навчально-наукового інституту підготовки слідчих і криміналістів Київського національного університету внутрішніх справ України.
У 2010 році — начальник Тернопільського МВ УМВС України в Тернопільській області.
У 2011 році підполковник міліції  Микола Олександрович Семенишин був звільнений з органів внутрішніх справ у запас Збройних сил.
З 2009 по 2011 роки здійснював викладацьку діяльність у вузах України.
В 2011 році — заступник голови правління КП «Спеціалізоване управління протизсувних підземних робіт» м. Київ, а в 2012 році — директор цього ж підприємства.
У липні 2014 року повернувся на службу до органів внутрішніх справ та обійняв посаду начальника управління УМВС України в Івано-Франківській області.
17 березня 2015 року наказом міністра внутрішніх справ України призначений начальником управління МВС України в Хмельницькій області.