Надрукувати
Категорія: Новини

 

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 22 лютого, о вісімнадцятій годині тридцять хвилин в селі Писарівка на території колишнього Волочиського району.

Водій автомобіля, скоїв наїзд на 50-річну жінку і зник  із місця пригоди, від отриманих травм людина загинула. На території області оголосили спеціальний  план «перехват» і уже за 40 хвилин  підозрюваного у смертельній дорожньо-транспортній пригоді розшукали та затримали у сусідньому селищі. Ним виявився 24-річний працівник поліції, який, керуючи власним автомобілем "Опель", скоїв наїзд на потерпілу, яка йшла по узбіччю дороги в попутному напрямку. 

Колишнього правоохоронця затримали у порядку статі 208 Кримінального процесуального кодексу, зараз він перебуває під вартою. Про дану подію повідомлено територіальний підрозділ Державного бюро розслідувань, до якого за підслідністю передані усі зібрані матеріали для проведення подальших слідчих дій.

Голова Національної поліції України Ігор Клименко на своїй сторінці у Фейсбук повідомив наступне:

«Вже колишній поліцейський був п’яний.  Вже колишній – бо я принциповий в цих питаннях. Він звільнений з органів поліції. Всі зібрані матеріали ми передаємо в ДБР. На жаль, такі ганебні ситуації у багатотисячному поліцейському колективі трапляються. Але ми без жалю прощаємося із тими, хто замість того, щоб захищати Закон сам його порушує», - зазначив Голова Національної поліції України.