На ротацію  приїхали 45 бійців роти міліції спеціального призначення «Богдан». Теплий прийом їм влаштували рідні, друзі та колеги.

Напередодні приїзду хмельницьких міліціонерів у відрядження в Донецьку область вирушили також 45 їхніх колег. Це вже сорок друга поїздка на рахунку правоохоронців.
Зустрічати спецпризначенців на подвір’ї обласного управління МВС прийшли родичі та друзі.  Олена Мруг чекає сина Артема. Каже, що квітів не принесла, бо взяла те, що він любить найбільше, – домашні страви: котлети, салати. Усе запакувала, щоб син зміг перекусити з дороги. «Сорок п’ять днів Артем перебував на сході. Хоча він і має спецпідготовку, проте, як мама, хвилювалася за нього, — каже Олена. — Я горджуся ним».  
На плацу також вдалося зустріти знаного в медійному колі бійця Анатолія Бирка. За його плечима чотири відрядження в зону АТО, в загальній кількості — сім з половиною місяців служби. Сьогодні Анатолій прийшов зустріти товариша і кума Андрія Мулявка. Сам же Анатолій розповідає, що незабаром знову збирається на схід, бо там він знає, за що бореться.
Зелений автобус перетнув ворота управління. Пролунав марш у виконанні оркестру МВС. Новопризначений начальник управління Микола Семенишин зазначив, що так і повинні зустрічати своїх колег – з квітами та музикою, бо вони — справжні герої. Командир підрозділу спеціального призначення «Богдан» Сергій Мельник подякував своїм бійцям за службу в місті Сіверську і скомандував розійтися. Отут то вже рідні могли не стримувати сліз радості, дитячі рученята міцно обіймали  татусів, а жінки дарували поцілунки коханим!
Серед  людей помітила невисокого зросту жінку в камуфляжі з букетом квітів. Познайомившись, довідалася, що це Інна Кметь, старший лейтенант патрульної служби. Протягом місяця вона несла службу нарівні з чоловіками, а вдома на неї чекав трирічний синочок. Щодня вона спілкувалася з ним по скайпу, сумувала, але хотіла виконати свій військовий обов’язок. «Моє рішення піти на схід підтримав батько – також військовослужбовець. Чоловік відпустив, бо знав, що я не зміню свого рішення. Вдячна командиру Сергію Васильовичу Мельнику за підтримку і повагу до мене, як до жінки», — каже Інна Кметь.
Начальник управління Микола Семенишин запевнив, що всі міліціонери отримають матеріальні допомоги, подяки та десятиденні відпустки.