Надрукувати
Категорія: Новини

«Поступово коти стають душею дому», – цю цитату приписують письменнику Жану Кокто, і організатори  виставки “Подаруй мені дім”з цим повністю згідні.

Нещодавно у Києві на ВДНГ (Націонаальний комплекс «Експоцентр Украї́ни» (раніше Виставка досягнень народного господарства УРСР), — модератор) пройшла благодійна виставка безпритульних котів “Подаруй мені дім”. Під час заходу кияни та гості міста забрали додому 133 коти! Деякі родини прихистили по двоє котиків. Серед вже домашніх - і маленькі кошенята, і дорослі коти та кішки. А одна родина забрала котика, який провів у притулку чотири роки, очікуючи зустрічі з майбутніми господарями.
За два дні виставку відвідали 2774 дорослих та 679 дітей. Під час події працювали локації грумінг-шоу, зона дозвілля для дітей, аквагрим, проводились конкурси та вікторини від КП "Київський будинок природи", переможці яких отримали призи від “Роял Канін Україна”.
Організатори виставки - «Благодійний фонд підтримки безпритульних тварин» та притулок Ірини Добролюбової, щиро вдячні новим господарям котів за рішення прихистити пухнастика з притулку. 

До речі,  у Румунії футболісти виходитимуть на поле з безпритульними собаками.

На зображенні може бути: 1 особа та стоїть

Так Федерація футболу Румунії хоче заохотити людей забирати собак із притулків. Кожна тварина має на шиї бірку, тож глядачі зможуть зателефонувати на гарячу лінію та знайти собаку за іменем. Акція почалася з команди «Динамо» Бухарест, футболісти якої мають прізвисько «червоні пси» – на емблемі в них намальовані дві вівчарки. Також на час проведення акції на стадіонах заборонили використовувати димові шашки та фаєри, щоб не турбувати тварин.