Українець мав 147 неоплачених штрафів на загальну суму 130 тисяч гривень, а тепер  немає автомобіля

Після низки резонансних ДТП у Харкові, Мінюст спільно з МВС, з метою наведення порядку на шляхах країни, розпочали спільні заходи щодо боротьби з затятими  порушниками ПДР.  Так, у киянина – рекордсмена, який накопичив майже сто п’ятдесят штрафів, сьогодні поліція разом з виконавчою службою вилучили позашляховик, на якому той спокійно їздив столицею. Зрозуміло, що для власника авто, евакуатор що повіз Range Rover на штрафмайданчик, став неприємною несподіванкою, але такі дії владних структур, стануть прикладом і для інших мажорів, котрі полюбляють безкарно перевищувати швидкість. Зокрема цей Range розганявся у місті до 167 кілометрів на годину.

Усього за два дні операції співробітники поліції та виконавчої служби у «системних порушників» вже вилучили сім автомобілів. Така ініціатива стартувала у Харкові, розповсюдилася на Київ, на черзі Дніпро та Одеса, коли подібні заходи проводитимуть у Хмельницькому наразі не повідомляється.

Заступник міністра юстиції Андрій Гайченко на своїй сторінці у Facebook зазначив, що після сплати усіх штрафів та витрат, власники зможуть повернути своє майно. Правда Інтернет-спільнота відреагувала на це гнівними дописами про те, що у таких «авто-рецидивістів» машини треба вилучати повністю і може тоді з’явиться повага до Закону.