Усі водії, які дозволяють собі порушувати правила дорожнього руху та сідають за кермо у нетверезому стані будуть отримувати покарання за умовами воєнного часу. Їхні транспортні засоби вилучаються та розміщуються на майданчиках тимчасового тримання, а після рішення суду їх передають для потреб оборони України. Про це сьогодні зазначив  начальник обласної військової адміністрації Сергій Гамалій під час передачі ключів від двох таких автівок нашим військовослужбовцям.

“Наразі рішення суду очікують власники близько 50 автівок, які у  такий складний для країни час, дозволяють собі сісти за кермо у нетверезому стані,” – зазначив Сергій Гамалій, й додав, що таким чином кожен вносить свій вклад для Збройних Сил України. Усі вилучені авто перед передачею військовим проходять технічне обслуговування, тож бійці зможуть одразу використовувати транспортні засоби задля ефективного виконання бойових завдань.
Вручаючи ключі військовим очільник області подякував  їм за мужність і витримку у боротьбі з окупантами та пообіцяв, що й надалі робитиме все заради якнайшвидшої перемоги України у російсько-українській війні.