Хм, а він є в якихось соціальних мережах? О, знайшла… Ну, фотка так собі, але ж в житті він – такий няшка… А що це за вівця з ним? Так, так, так. Щось вони підозріло схожі… А-а-а, сестра. Яка гарненька.

Сонечко, я від тебе хочу сина й донечку… Значить, син буде Альберт, а дочка – Домініка. Хм, а мені личитиме його прізвище?
Сто-о-оп, а це що за коментар? «Марина Д: Мілашка моя)))…» Що-о-о, яка ще Марина? Так, ану, скільки від неї лайків? А він їй? О, теж мені, не буде він твоїм, він – мій! Ще перевіримо сумісність знаків зодіаку. Коли в нього там день народження? А в мене значить… Капець, повна несумісність: «можуть виникати проблеми в побуті». От що за нещастя? А в тої Марини коли? Що-о-о? «Гармонійний союз двох ідеально сумісних знаків»… Та шарлатанство це все, тільки якісь відсталі люди в це вірять! Все одно ти будеш мій!
О, подруга моєї сусідки, ну, тієї, що її бабка через п’ять хат від нас живе, його знає. Так, значить, треба їй якось ненав’язливо написати, щоб вона не здогадалася, що він мене цікавить.
«Привіт, як справи? Що робиш? Слухай, а ти знаєш Н.? А де він живе? А яку музику слухає? А які дівчата подобаються? А в нього хтось є? А з кимось йшов з клубу додому? А йому подобаються брюнетки, з зеленими очима і зростом 165 см і ще щоб родимка на лівій лопатці? А з Мариною Д. він не мутить?» Ніби проміж іншим, навіть не здогадається, що він мені цікавий…
Бо-о-оже-е-е-е, яке щастя-я-я-я-я-я!!! В інстаграмі на мене підписався!!! Все, весілля буде в рожевих тонах… Фото лайкнув! Все, дзвоню мамі, кажу про зятя, хай тато дістає фірмовий коньяк із заначки… Так, спортом займається? Десь у сусіда був футбольний м’яч. У чоловіка й дружини мусять бути спільні інтереси для зміцнення шлюбу. Треба сфоткатися з тим м’ячем… Та-а-ак, і хештеги «#Спорт #Люблюспорт #Я_за_ЗОЖ»… О, лайкнув. Круто-о-о. Що-о-о? Моя мама підписалась на нього? Мам, ну, куди ти спішиш - він же мені навіть не написав… Вже бабці показала? І що бабка? Казала, що він з тими підкатами як якесь теля дурне? Ой, та що ви тямите, то така мода зараз… Ну, коли ти мені напишеш? Виклав фото. Ого, Катя С: «Люблю тебе, моє сонечко»… Сонечко?!! Я тут, значить, м’ячі в сусідів забираю, весілля планую, тато коньяк фірмовий допиває, а він – сонечко! А як же Марина? А Марина – подруга тієї Каті? Кури жирні! Ні, Марина – кістлява. А Катя – жирна. І груди в мене більші… Все, це капець. А я так сподівалась на щастя…»