У Свято-Успенському храмі, що в Дашківцях, збудованому в 1996 році, за ці роки знайшла прихисток не одна святиня, біля якої відбувалися чудеса зцілення. Однією із них є ікона святого великомученика і цілителя Пантелеймона.


З особливим настроєм жителі села Дашківці очікують свято пам’яті святого великомученика Пантелеймона, яке будемо відзначати 9 серпня. Цього дня душевні та слізні молитви возносяться до неба від тих, хто прагне душевного та тілесного зцілення від хвороб, які не під силу лікарям і традиційній медицині. Лише віра та щира молитва можуть допомогти у зціленні, адже Господь сказав: «По вірі вашій нехай буде вам».
Дашківчани дуже люблять це свято. Традиція зустрічати та пригощати гостей залишається незмінною протягом багатьох років. Саме завдяки своїй пожертві прихожани нашої церкви організовують святкову трапезу для гостей храму.
Господь сказав: «Все, що ви робите братам Моїм меншим, ви робите Мені». Тому і цього року ми чекаємо гостей та хочемо розділити з ними святкову трапезу.
Прихожани Свято-Успенської церкви села Дашківці Віньковецького району запрошують усіх бажаючих взяти участь у святковому богослужінні 9 серпня в день пам’яті великомученика та цілителя Пантелеймона, для того, щоб святий укріпив нас тілесно і духовно та наставив на істинний путь, який приведе до Царства Божого.
Вечірнє богослужіння відбудеться 8 серпня о 16.00 год.
Святкова Божественна літургія відбудеться о 9.00 год.