Перестало битися серце непересічної постаті, талановитого подільського аграрія та керівника, щирої і прекрасної людини, вірного товариша, люблячого сина, чуйного чоловіка та хорошого батька — Бабія Володимира Володимировича. Він загинув трагічно під час виконання своїх службових обов’язків.

 

Народився покійний 1974 року в селі Ходорівці Кам’янець-Подільського району. Після служби в армії навчався в Подільській державній аграрно-технічній академії на агрономічному факультеті. Закінчивши виш, працював головним агрономом СТОВ «Ходоровецьке», що на Кам’янеччині. У 2003 році очолює це сільгосппідприємство, а 2007 році — ТзОВ «Агропродукт Плюс», керівником якого був до останніх днів свого життя. Паралельно він став засновником ПП «Леон-Агро-2011», яке під його керівництвом набуло великого розвитку в галузі сільського господарства, отримувало одні з кращих врожаїв зернових та технічних культур на Поділлі, з року в рік покращувало свої фінансово-господарські результати. Володимир Володимирович постійно підвищував свій професійний рівень, намагався щоразу знаходити щось нове, цікаве, необхідне для нього як для керівника, так і для самого підприємства. За високі досягнення в роботі, професіоналізм його неодноразово нагороджували обласними та районними відзнаками. Двічі обирався депутатом районної ради.
Володимир Володимирович міг об’єднати колектив, згуртувати його, скерувати та націлити на єдиновірний результат спільної справи. Він користувався беззаперечним авторитетом у трудовому колективі, у громади, на території якої розташовувалися два його підприємства та в усіх аграріїв області.
Володимир Бабій був не лише здібним фахівцем, відмінним керівником, а в першу чергу дбав про людей, які з ним працювали, які проживають у його рідних Ходорівцях. Він постійно надавав допомогу громаді села, сільській раді, всім, хто до нього звертався особисто, малозабезпеченим сім’ям, трудовому колективу, і не лише від імені підприємства, а й від себе особисто. Багато зробив для дітей — виділяв кошти на ремонт школи, дитячого садка, подарунки на свята. Він брав активну участь у громадському житті сільської та районної ради, був патріотом своєї країни та регулярно допомагав військовим у зоні АТО.
 Неможливо перерахувати все те, що зробив Володимир Володимирович для своєї Батьківщини, рідного краю та людей. А ще скільки міг би зробити, якби не перервався його політ у розквіті сил і енергії… І дуже тяжко усвідомлювати, що людина, яка була сповнена життя, передчасно на 42-му році назавжди покинула цей світ, відійшовши у вічність.
Володимир Володимирович назавжди залишиться у наших серцях та спогадах доброю, відвертою, порядною людиною, а світла пам’ять про нього зігріватиме душу кожного, хто мав щастя з ним працювати, спілкуватися.
У цей скорботний час підтримуємо всю родину Володимира Володимировича. Нехай душу спочилого Господь прийме у Царство Небесне, а наші співчуття допоможуть рідним перенести біль непоправної втрати.

Аграрії Кам’янеччини.
асоціація «Сільськогосподарські товаровиробники Поділля».