На перехресті вулиць Тимірязєва та Шевченка в Кам’янці-Подільському сталася жахлива дорожньо-транспортна пригода. Маршрутне таксі під № 6, яке рухалось по вулиці Шевченка,  раптово з’їхало з дороги та врізалося у дерево.

На момент зіткнення в автомобілі було  14 пасажирів.  Як наслідок — десять з них отримали травми різного ступеня важкості,  шістьох госпіталізовано до міської лікарні.
За словами водія маршрутки, він втратив свідомість та опритомнів вже тоді, коли машина врізалася в дерево.
Того ж дня відвідали потерпілих   та обговорили з медиками стан здоров’я пасажирів   міський голова Михайло Сімашкевич та народний депутат України Володимир Мельниченко.
— Одна жінка постраждала найбільше, отримавши перелом плечової кістки, і  потребує операції, на яку необхідно десять тисяч гривень. Половину ми профінансуємо з Володимиром Мельниченком,  — зазначив міський голова. — Усі постраждалі перебувають  під пильним наглядом лікарів.
Як поінформувала помічник начальника Кам’янець-Подільського міськвідділу міліції  Ольга Шморгал, за фактом ДТП  відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху). З’ясовуються усі обставини події.