Хмельницькі волонтери організували виставку найбільш потрібних речей в зоні бойових дій. Експонати надали шість місцевих підприємств, а також підприємці з Красилова.

Для експозиції «Армія SOS» активісти зібрали вироби місцевих волонтерок:   химери, кикимори, маскувальні сітки, спальники. Також представлено сухі суміші для приготування супу, борщу,  каші, чай. До речі, з одного такого пакетика сухого борщу можна нагодувати аж двадцять бійців.  
Центральне місце на виставці відвели для виробів Хмельницького державного експериментального протезно-ортопедичного підприємства, яке є одним з кращих в Україні. Поруч розмістили безпілотний коптер. Військові одразу ж засипали Сергія, розробника цього літального пристрою, запитаннями про те, як ним керувати, і чи можна, в разі потреби, корегувати заданий йому маршрут. До слова, собівартість цього безпілотника складає три з половиною тисячі доларів. В той час, як закордонний аналог коштує десять тисяч доларів.
Без чого військовим у зоні АТО не обійтися, так це без бронежилета. Начальник відділу технічного  контролю фірми «Velmet» Дмитро Акінін продемонстрував металеві пластини товщиною 5,5 мм, які використовують для виготовлення бронежилетів. Вартість одного складає від двох до чотирьох тисяч гривень. Закордонний обійдеться майже в  дванадцять тисяч.
«Ще одна спеціалізація нашої фірми — тактичні розгрузки. До розробки різних моделей ми долучали військових: зразки передавали на передову, щоб хлопці підказали, як їм буде зручніше їх використовувати. І десь на четвертому варіанті можна було запускати масовий пошив», — розповідає Дмитро Акінін.
Присутній на відкритті голова обласної ради Іван Гончар зазначив, що такі виставки стануть своєрідним поштовхом для того, щоб держава проводила закупівлі у вітчизняних виробників. Адже кожен із представлених зразків продукції не поступається закордонним аналогам.