Міністерство оборони України оголосило конкурс на закупівлю квартир для військових та членів їх сімей
З метою забезпечення житлом військовослужбовців Збройних Сил України та членів їх сімей, Міністерство оборони України оголосило конкурс на закупівлю квартир на вторинному ринку (готове житло) в регіонах України, а саме у місті Хмельницький до 15 квартир та у Хмельницькій області – до 10.
Варто зазначити, що закупівля (придбання) житла для військовослужбовців здійснюється відповідно до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті на будівництво (придбання) житла для військовослужбовців, осіб рядового і начальницького складу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16 лютого 2011 року № 147 та за рахунок бюджетних коштів, що передбачені в Державному бюджеті на фінансування Збройних Сил України в 2015 році.
Детальна інформація стосовно проведення конкурсу розміщена на офіційному веб-сайті Міністерства оборони України www.mil.gov.ua розділ «Державні закупівлі» підрозділ «Конкурсна комісія з відбору пропозицій щодо закупівлі квартир».
Розкриття конкурсних пропозицій буде здійснено 9 вересня 2015 року.
Для надання роз’яснень та інформації можна звернутися до Департаменту капітального будівництва Міністерства оборони України за тел./факс (044) 243-64-77.