Хвиля декомунізації докотилась до невеликого села Русанівці, де мешкає близько трьохсот жителів, і яке нині розташовується в межах Меджибізької селищної ради Летичівського району. Тут з’явиться вулиця імені земляка — Дениса Дзингеля, який віддав життя у боях на Донеччині. Так вирішила громада.

Русанівський герой отримав важке поранення у страшному Іловайському «котлі» в серпні 2014 року. Лікували 22-річного бійця, але важкі травми (сім куль застрягли у голові) відібрали молоде життя. На Покрову, 14 жовтня, у день захисника Батьківщини, Денис повернувся в рідні Русанівці. ...У домовині.
Нинішня вулиця, яка отримала ім’я героя-земляка, раніше носила назву Жовтнева. На фасаді Голосківської ЗОШ І-ІІІ ступенів, у якій навчався захисник України, встановлена меморіальна дошка з його іменем.
Позбулися комунориторики і вулиці сусіднього з Русанівцями Голоскова (колишньої центральної садиби): тут вулиці Жовтнева та Радянська стали відповідно Вишневою та Весняною. Про це розповів в. о. сільського старости Голоскова Андрій Нестеров.
— Розглянувши пропозиції громадян сіл селища об’єднаної територіальної громади, враховуючи пропозиції державного заповідника «Межибіж», відповідно до Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки» та інших чинних документів, Меджибізька селищна рада, до якої входить 12 населених пунктів, прийняла рішення перейменувати вулиці та провулки об’єднаної територіальної громади. Таблички з новими назвами вулиць та провулків виготовлятиме комунальне підприємство «Добробут», — повідомив селищний голова Михайло Демків.
Які ще побажання висловили люди? Важливо, вважають учасники зборів сіл громади, не лише таблички виготовити, а й дороги привести до ладу: адже старими вибоями й по вулицях з новими назвами пересуватись не краще. І якщо вже отримала в Русанівцях вулиця ім’я героя — нехай буде гідною пам’яті захисника України.