Боєць загинув на Сході 30 травня під час бою з противниками на Сході загинув 27-річний славутчанин Цимбалюк Анатолій. Ввечері боєць добровільно вирішив змінити товаришів на посту, щоб ті змогли відпочили. Осколки ворожої міни влучили саме тоді, коли він залишився один. Поранення виявились несумісні з життям – дорогою до шпиталю серце воїна зупинилось.

 

Анатолію Цимбалюку народився у 1989 році. "До лав Збройних Сил України Анатолій Борисович був призваний під час 6 хвилі мобілізації у липні 2015 року. Навчався у Славутський загальноосвітній школі №6, після 9-го класу вступив до місцевого професійно-технічного училища, де навчився мирній професії кухаря-кондитера. Хоч він не мріяв стати військовим, але був мужнім і сильним чоловіком. Змалку навчився покладатись лише на себе, бо осиротів: залишився без батька. Був улюбленцем бабусі й дідуся та єдиною опорою для матері", - повідомляють у рес-службі Славутського МВК.

2 червня Славута попрощались із Анатолієм Борисовичем, старшим стрільцем механізованого батальйону однієї із військових частин, розташованої в першій лінії оборони на Сході країни.