14 червня в курортному селищі Затока Одеської області втопилося четверо людей, серед яких двоє підлітків. Серед них хмельничанин.

 Як повідомила прес-служба головного управління Нацполіції в Одеській області, до чергової частини Білгород-Дністровського відділку надійшло телефонне повідомлення про те, що в селищі Затока втопилося чотверо людей. Згодом поліція встановила особи небіжчиків. Ними виявились гості з Хмельницького та Тернополя. Загиблому хмельничанину, Дмитру Педасюку, було 32 роки, а тернополянам – двом дівчатам виповнилося лише 16 та 14 років та 30 років чоловікові.

Дівчатка почали тонути. Двоє дорослих кинулися їх рятувати та не змогли впоратися з хвилями і випливти. Дмитро Педасюк приїхав на кілька днів провідати своїх батьків, які відпочивали на цій базі. Батьки забрали тіло сина і повезли на батьківщину. Діти приїхали на Одещину на музичний фестиваль, один із загиблих дорослих – їхній музичний керівник.

Трагедія сталась через необережність та нехтування правилами безпеки, адже курортники вирішили скупатись у морі під час шторму, втім, не розрахували власних сил. Наразі триває перевірка.