Українці  з болем  у серці продовжують стежити  за митарствами родини   Олександра Петраківського  у нелегкій боротьбі за його життя.

На щастя, держава повернулася обличчям до проблеми Героя України і впритул нею зайнялася. У День Конституції України Олександра транспортували спеціальним літаком із Польщі, де останнім часом лікувався  хлопець, до Києва. Адже, нагадаємо, польська клініка була неврологічного спрямування, а Олександр потребує нейро, найвищого рівня.
«Протягом семи-десяти днів, — розповідає Петро Станіславович, батько Героя, — сина обстежуватимуть найкращі вітчизняні медики, які потім   зберуть комісію із високопрофесійних нейроспеціалістів із дев’яти провідних країн світу і   виберуть найоптимальніший варіант лікування Сашка».  На запропоновану батьком американську клініку, що обіцяє 75 відсотків позитиву у лікуванні, вкраїнська сторона не має грошей, бо вартує п’ятимісячне лікування там 700 тисяч євро.
Зараз Герой України дуже потребує нашої з вами допомоги. Пам’ятаймо: найменша підтримка кожного з нас дасть позитивний результат.  
…Бо знайшлися нелюди, які не побоялися гріха і зняли з батькової  картки, куди перераховували гроші усі небайдужі, двадцять тисяч гривень.
Допомогти Олександру Петраківському можна, переказавши гроші на рахунок у ПриватБанку: 4731217108245547. Телефон батька: 067-34-82-170 (Петраківський Петро Станіславович).