28 червня у селі Голозубинці Дунаєвецького району відбулася спільна молитва за полеглих воїнів Майдану, АТО та за мир в Україні.

Голозубинці

Літургія відбувалася в новозбудованій каплиці «Матері Божої — притулку всіх вірних», яка нещодавно була зведена на вершині пагорба поблизу села завдяки спільним зусиллям настоятеля  Римо-католицької парафії у Голозубинцях отця Олександра Коцюра та парафіян. Священик  заохотив присутніх помолитися за полеглих та стражденних у часи лихоліття, і наголосив, що ми повинні з розумінням ставитися до учасників війни на сході України, вселяти в них віру, адже лише вона може зцілювати недуги, загоювати рани та повертати до життя. Потрібно усвідомлювати, що благоденство українців залежить не від законів чи політиків, а від дотримання Божих заповідей. Отець Олександр підкреслив: «Війна закінчиться лише тоді, коли всі люди стануть з покутою на коліна та змінять своє мислення!».

Голозубинці

Літургію очолив отець В’ячеслав Клембовський. У таїнстві сповіді служив отець Ґабріель Сухарський. На Богослужінні були присутні парафіяни сіл Голозубинці та Лошківці. Завершилася меса урочистим благословенням та молитвою за померлих.