Дві наші дівчини боролися за цей титул - Яна Білик із Славути та Ольга Колеснікова із Хмельницького.

Ольга Колеснікова — випускниця Хмельницького торговельно-економічного коледжу. До Канади переїхала три роки тому. Наразі навчається в Альбертському університеті і є членом Конгресу українців Канади.
«Коли я побачила рекламу «Міс українська Канада», мені видалося це дуже цікавим, тому я вирішила взяти участь в конкурсі. Насправді, вихід у фінал — дуже приємна несподіванка для мене. І я дуже пишаюся, що представлятиму Альберту. На конкурсі глядачі зможуть побачити сучасну українську молодь, ознайомитися з її талантами та захопленнями. Все це надасть нового поштовху до популяризації нашої культури серед українсько-канадської молоді», — розповідає Ольга Колеснікова.
Яна Білик — випускниця Національного університету «Острозька академія». Вперше до Канади потрапила ще студенткою. З дитинства захоплюється музикою, грає на фортепіано та співає. До речі, на конкурсі дівчина представить авторську пісню. Окрім музики, займається йогою та грає у теніс.
«Бути представницею української культури в Канаді – це для мене велика честь. Як тільки я почула, що це не конкурс краси, а в першу чергу конкурс талантів, інтелекту та культури, то одразу зацікавилась. Я вирішила, що цей конкурс — ідеальний шанс для того, щоб поділитися своїми знаннями про культуру України та Канади, оскільки культура та мистецтво завжди були та є моєю пристрастю», — ділиться думками   Яна Білик.
За словами дівчат, «Міс українська Канада» — це конкурс, де для журі головними критеріями є активна участь у житті української діаспори та волонтерський досвід, а не врода.