Без имени-1

ДП «НТК «Завод точної механіки» (м. Кам'янець-Подільський) відзначив свій ювілей при повній завантаженості  виробничих потужностей та рекордних обсягах виробництва.

Ефективний менеджмент дозволяє виконувати державне оборонне замовлення на 100% та налагоджувати нові напрямки співпраці з іноземними партнерами. До прикладу, заводом і Бельгійською компанією, за участі  “Укрспецекспорту”, підписано меморандум про співпрацю, який передбачає укладення договору на поставку автоматичних гармат. Також досягнуто попередньої домовленості з компанією із Словаччини, про укладення договору на постачання 100 одиниць автоматичних гармат протягом 2016-2017 років для модернізації бронетанкової техніки Словацької Республіки. Крім того, була досягнута домовленість на постачання автоматичних гармат протягом 2016-2017 років для модернізації бронетанкової техніки Турецької Республіки тощо.

Нагадаємо, держане підприємство Науково-технічний комплекс «Завод точної механіки»  було засноване у  1996 році на підставі наказу міністра промислової політики України, як спеціалізоване підприємство з розробки та виробництва артилерійсько-стрілецьких озброєнь. Нині завод спеціалізується на розробці та виготовленні військової техніки. Без продукції підприємства повноцінно не може бути вироблено та відремонтовано жодного БТР та БМП. Різні модифікації кріплення гармат дозволяють озброювати ними й інші види бронетехніки.