Результат пошуку зображень за запитом "загинув Володимир Вітішин"

Двадцятисемирічнний Володимир Вітішин був головою обласного благодійного фонду «Центр «Добриня» волонтерського руху «Хмельницький Армія SOS».

Його тіло знайшли на подвір’ї власної дачі в селі Карпівці Хмельницького району. Як повідомили друзі волонтера на Інтернет-сторінках, Володя  був чуйною і дуже милосердною людиною, тож недаремно отримав позивний Добриня. Парамедик екстреної медичної служби «Хоттабич». Вивозив поранених із Донецького аеропорту. Позитивний. Непитущий. На передовій завжди мав чітку негативну позицію стосовно бійців зі свідомими «самострілами» або «самопідривами». У майбутньому планував створити центри реабілітації українських воїнів та дітей з особливими потребами. Того дня він готувався до свята — синочку виповнився рік.
За офіційними повідомленнями поліції, Володимир Вітішин  покінчив життя самогубством 21 серпня близько 19.00 години. Під час поверхневого огляду видимих ознак насильницької смерті не виявлено. Наразі триває слідство.
Однак друзі волонтера вважають заяву правоохоронців поспішною і просять всіх, хто бачив його напередодні трагедії або спілкувався з ним, повідомити рідним. «Видати його смерть за самогубство без належної доказової бази — не вдасться!» —  наполягають активісти.