Ольга Фреймут із командою у рамках нового проекту «Інспектор Фреймут. Міста» інспектували наш обласний центр. Місяць таємні агенти проекту перевіряли різні галузі Хмельницького. Побувала відома телеведуча, а перед тим, зрозуміло, її агенти, у першій поліклініці, першій музичній школі, на м’ясокомбінаті «Проскурів м’ясо», і навіть вдома у Хмельницького міського голови… Результати перевірок і візитів дивитимемося на каналі «1+1» вже 1 листопада. Допоки ж поінформуємо читача про основні штрихи інспектування.

«Ми перевірили, як живе міський голова, і навіть намагалися його спокусити, – розповіла телеведуча. – І якщо ви мені вірите, то я можу запевнити – ваш мер живе чесно!» Приємно вразили Ольгу Фреймут і показники бюджету міста, збільшення видатків на основні галузі. Тож Олександр Симчишин отримав відзнаку «Гордість міста»! (на фото).
ДП «Проскурів м’ясо» інспектор назвала «найганьбовішою ганьбою» і вручила відповідний сертифікат «Ганьба міста»: не лише за те, що побачив там і що вразило таємного агента, а й за те, що знімальну групу виштовхали з комбінату, дісталося й самій Ользі – у неї гематома на спині.
Окрім того, маємо пишатися: люди у нас чесні. Із собою знімальна група у всі міста бере велосипед. Його залишають без нагляду у людному місці. Таким чином перевіряють безпеку обласних центрів. Так от, Хмельницький уже п’яте місто, де залишеного залізного коня ніхто не намагався поцупити.
У подарунок Хмельницькому телеведуча презентувала лавочки для парку від компанії «ЖК «Щасливий».