У День захисника України і Покрови Пресвятої Богородиці в місті Волочиську 33 відважним землякам, які були учасниками війни на сході України, народний депутат Сергій Лабазюк вручив нагороди і цінні подарунки.

А в Грузевиці Хмельницького району представники нардепа вручили сім’ям загиблих воїнів АТО матеріальну допомогу. «Ми не повернемо їм дітей, проте як можемо підтримуємо сім’ї загиблих. Ці люди виховали наших героїв і ми не маємо права забути про них», — прокоментував Сергій Лабазюк. Варто додати, що Сергій Петрович постійно підтримує воїнів у зоні АТО — гуманітарні вантажі з продуктами харчування, одягом, взуттям, військовим спорядженням продовжують надходити до наших земляків у зону біди.
Цьогорічний День захисника України стане пам’ятним і тим, що у сквері Слави у Волочиську був закладений та освячений символічний камінь під пам’ятник борцям за територіальну цілісність України. Після молебня присутні вшанували загиблих хвилиною мовчання та до каменю поклали квіти.
«Сьогодні ми продовжуємо доводити усьому світові, що Україна навіть в умовах війни — сильна держава. Показуємо ворогові, що таке сила нескорених. Нагадуємо одне одному і собі — захист Вітчизни спільна справа. Переконаний, що нам вистачить мужності, сили духу, взаєморозуміння та мудрості, аби зберегти Україну єдиною та незалежною», — зазначив під час привітання Сергій Лабазюк.