В суботу, 29 жовтня, в приміщенні сесійної зали Хмельницької обласної ради бійці та ветерани антитерористичної операції, що триває на сході України, а також  найближчі родичі вояків, які з тих чи інших обставин не змогли бути присутніми особисто, отримували соціальні картки учасників АТО.

— Громадське об’єднання створене за ініціативи учасників АТО волонтерського об’єднання «Українці разом», — розповідає  член правління Володимир Хомов. — Мета —  поєднати зусилля громадськості, держави, соціально активного бізнесу для найкращого забезпечення прав та соціальних гарантій воїнів та допомоги сім’ям загиблих. Наше об’єднання працює на волонтерських засадах вже більше року.  Завдяки їй кожен має можливість на безкоштовну правову підтримку та юридичні консультації, отримання медичних послуг, психологічну підтримку, знижки на покупки у всеукраїнських або регіональних торгових мережах, а також освітні, оздоровчі та розважальні програми.
В рамках реалізації своїх соціальних проектів нова громадська структура спів- працює  з низкою державних установ і громадських організацій, але дуже важливою є участь соціально відповідального бізнесу. Тому ГО «Українці разом» підписує меморандуми з бізнесовими структурами і окремими підприємцями.
Сьогодні  нараховується вже понад 250 тисяч учасників АТО, поки що картки отримали понад тридцять тисяч наших співвітчизників. А віднедавна півтисячі хме- льничан також приєдна- лися до їхнього числа.    Щоб отримати картку, потрібно зареєструватися,  заповнивши заявку на сайті http://ukrazom.org.
Соціальна карта іменна, має декілька ступенів захисту, якщо картку буде втрачено, її можна відновити.