Хмельницький хмельницький

Вулицями Хмельницького пройшла Хресна хода за участі дітей, матерів, дружин та побратимів загиблих військових. Зі світлинами воїнів у руках та сльозами на очах вони просили в Бога миру для України.

Настоятель храму Христа Царя Всесвіту капелан отець Анатолій Білоус сказав: «Ми організували молитву за всіх полеглих воїнів АТО і запросили їхні родини, друзів, побратимів, які перебували з ними у зоні бойових дій, а також міську владу та інші міські організації та спільно пройшли хресною ходою вулицями міста, просячи Бога про мир та покращення ситуації у нашій країні. Ми молилися за всіх тих, хто віддав своє життя, за батьків і родичів, що втратили своїх дітей, своїх чоловіків, друзів.  Ми хотіли їх підтримати, наповнити надією на Воскресіння Христа, адже життя вірних не закінчується, а лише змінюється. Прагнули також підкреслити той важливий момент для кожного християнина, що немає більшої любові, аніж віддати життя своє за друзів».

Хмельницький

Завершилася хресна хода Пресвятою Євхаристією у костелі.

Хмельницький

Хмельницький

Затим був спільний поминальний обід для всіх, хто прибув із Славути, Шепетівки, Дунаєвець та Деражні.  Це дало можливість військовим та родичам полеглих поспілкуватися та побути разом.