Минулої середи на Алеї Слави Кам’янець-Подільського міського кладовища з’явилася третя могила учасника антитерористичної операції на сході країни. На цей раз своє останнє пристановище на рідній подільській землі знайшов 35-річний кам’янчанин   Олександр Луньов.


Як говориться в офіційному документі, начальник    відділення  розмінування, мінування Центру розмінування головного управління оперативного забезпечення Збройних сил України майор Олександр Володимирович Луньов загинув у зоні АТО у місті Краматорську під час виконання завдання. Командир військової частини, у якій Герой пройшов саперний вишкіл, полковник Володимир Родіков розповів, що Олександр навчався у  військово-інженерному інституті при Подільському державному аграрно-технічному університеті, після закінчення якого служив у місті Дубно, а у  2012 році  був переведений у Кам’янець-Подільський у Центр розмінування. Він проявив себе професіоналом  своєї справи, був  справжнім патріотом України, вірним товаришем, користувався  авторитетом у колективі.
Церемонія прощання з Олександром Луньовим відбулася минулої середи в Будинку офіцерів, куди вшанувати пам’ять Героя прийшли сотні кам’янчан і бойових побратимів. Залишилися в нього дружина та 12-річний син Данило.