4 серпня Національна поліція відзначала два роки своєї діяльності.  Хмельницькі правоохоронці  проводили святкування під відкритим небом в парку імені Шевченка. Попри нестерпну спеку, на свято до поліціянтів завітало чимало містян і гостей обласного центру.

Музичний ритм свята задавав оркестр ГУНП у Хмельницькій області, супроводжуючи учасників торжества цікавими локаціями, облаштованими правоохоронцями. До його підготовки поліцейські поставилися дуже серйозно, влаштувавши справді цікаве і креативне свято для подолян. Гості могли побачити виставку озброєння поліції, потримати зброю в руках і досхочу нафотографуватися з нею. Кожен з підрозділів облаштував власну цікаву та інформативну експозицію. Криміналісти демонстрували сучасну пересувну лабораторію з «повним фаршем» обладнання, якими користуються експерти при розкритті різних злочинів. Начальник вибухотехнічного відділу Олександр Марчук показував гостям різні типи вибухових речовин і пристроїв, з якими доводиться мати справу спеціалістам, у тому числі під час роботи підрозділу в зоні АТО. Кінологи влаштували  видовищні показові затримання умовного зловмисника, якого «шматували» службові собаки.
Захід пройшов у надзвичайно теплій і дружній атмосфері, поліцейським дійсно вдалося організувати цікаве і видовищне свято для містян і гостей Хмельницького. Кожен зміг знайти для себе якусь цікавинку, ближче познайомитися зі специфікою роботи поліції і кожного окремого підрозділу,   насолодитися віртуозною майстерністю поліцейського оркестру та просто поспілкуватися з людьми у формі.

        
«Цього року ми вирішили розділити свято з людьми, — зазначив т. в. о начальника ГУНП у Хмельницькій області Василь Остапчук, — наш регіон став передовим у впровадженні всіх правоохоронних реформ і тепер нам є що показати».