Минулого тижня в урочистій атмосфері офіційно відкрив двері для клієнтів територіальний сервісний центр МВС у Кам’янці-Подільському — третій на Хмельниччині. Він обладнаний відповідно до європейських стандартів — тут діє прозорий інформаційний бокс, функціонує електронна черга. Через планшет якості обслуговування громадяни можуть залишити відгук про роботу адміністраторів, а для малюків є дитячий куточок.

— Тільки за один день офіс може надавати понад 100 послуг, — розповідає  перший заступник начальника головного сервісного центру МВС Сергій Гончаров. — А ще тут функціонує екзаменаційний клас для складання іспитів на посвідчення водія. Важливо, що відтепер кожен майбутній водій може скористатися відкритою інформацією на сайті головного сервісного центру МВС для  підготовки до іспиту — безкоштовно завантажити тестові питання з варіантами відповідей або потренуватися у вільному доступі для складання тесту.
— Нові умови праці співробітників центру покликані пришвидшити роботу із заявниками, позбутися недоліків, характерних для МРЕВ, та зменшити черги, — доповнює начальник сервісного центру  Олег Ганзюк. — Офіс із закутків міста перенесли на проспект Грушевського, 11/2, а прийматиме він відвідувачів з вівторка по суботу без обідньої перерви з 9.00 до 18.00 у будні дні, а в суботу — до 16.45.
 Серед найпопулярніших послуг залишаються реєстрація-перереєстрація транспортного засобу, отримання нових номерних знаків та виготовлення індивідуальних, отримання та заміна водійських посвідчень.
 Журналістам продемонстрували і мобільний сервісний центр МВС, який курсуватиме по області і надаватиме послуги із заміни посвідчення водія, реєстрації та перереєстрації транспортних засобів.
 Цікаво, що нинішній центр у Кам’янці-Подільському став обласним рекордсменом з виявлення викрадених транспортних засобів. Із 44 викритих підробок номерів агрегатів авто 16 виявили співробітники з міста над Смотричем. Перебиті номери «просвітили» на одній з іномарок і в день відкриття центру.