Стратегію розвитку доріг міста до 2025 року презентували в Кам’янці-Подільському.
Програму було обговорено на засіданні робочої групи. Як зауважив заступник міського голови Сергій Бабій, необхідно спробувати сформувати своєрідну карту доріг міста, які першочергово  потребують капітального ремонту. І робити це потрібно спільно з громадою. Доречно зауважити, що загальна протяжність доріг Кам’янця-Подільського становить 181,1 км.

 Попередньо передбачено вісім етапів реалізації програми. Це намсамперед капітальний ремонт проспекту Грушевського, Хмельницького шосе, вулиць Лесі Українки, Дружби народів та Суворова, Тимірязєва, Смирнова, Шмідта, Патріарха Мстислава, а також доріг Старого міста й Підзамча.  
 Між іншим, від представників громадськості вже надійшла пропозиція відремонтувати  об’їзну дорогу, впорядкувати місця паркування, обов’язково виділяти щороку кошти на відновлення доріг у старій частині міста.
* У Теофіполі запрацював  біогазовий комплекс із виробництва електроенергії. Розташований він на цукровому заводі, потужність його становить 5,1 мВт. За рівнем потужності цей комплекс поки на другому місці в Україні. На першому — Єлизаветівський, що на Дніпропетровщині.
У перспективі — запуск другої черги Теофіпольського біогазового заводу потужністю аж 10,5 мВт! Тут планується як  сировину використовувати спеціально вирощену силосну кукурудзу.
Перша ж черга нині використовує, як сировину,  жом із цукрових буряків та гній.
* Восьмого жовтня до Ізяслава прибув «Потяг єднання України  «Труханівська Січ». Учасників агітпотягу ознайомили із системою роботи з патріотичного виховання у районі. Відбулися зустрічі з учнями шкіл та керівництвом району.
А влітку майже 100 учасників  патріотичної акціїї «Труханівська Січ» побували у Кам’янці-Подільському та Летичівському районах.
*  Хмельничани хочуть мати в своєму місті пам’ятник «I love Khmelnytsky». Така пропозиція зареєстрована в Єдиній системі місцевих петицій.
Автор звернення — справжній патріот свого міста. Адже вважає, що, крім товчка, мешканці інших міст нічого про Хмельницький  не знають. Тим часом обласний центр теж має свої пам’ятки і досягнення. Нехай омріяний пам’ятник стане візитівкою Хмельницького. Тим більше, що такі пам’ятники є нині у багатьох містах і навіть містечках.
* «Він любив свою землю» — таку назву має збірка, присвячена пам’яті Олександра Кушнірука, який загинув у зоні АТО. Упорядкували збірку працівники Ізяславського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів № 2, ліцей». Цю школу й закінчив свого часу Олександр.
У коротких, але змістовних розповідях-спогадах рідні, друзі, колеги згадують офіцера Кушнірука, як справжнього захисника Батьківщини. Він виконав свій обов’язок з честю. Слава герою!