Резонанс на всю країну, численні експертизи, кілька версій злочину. У день журналіста знову говоримо про Ольгу Мороз – редактора газети «Нетішинський вісник», котру 15 березня 2015 року знайшли у власній квартирі з ознаками насильницької смерті.

 

Ольгу Мороз у її квартирі знайшла її старша сестра Ганна Мороз. Жінка пригадує: у Ольги були порізані пальці, неначе вона від чогось захищалася. Cмерть відомої нетішинської журналісти, за висновками судмедекспертизи, настала від удару по голові якимсь тупим предметом. 
Одразу після вбивства у березні 2015-го у поліції сподівалися: злочин розкриють. Можливо, навіть, по  гарячих слідами. І давайте просто зараз згадаємо, про що відтоді повідомляли правоохоронці. Минуло більше року, але нових фактів про злочин правоохоронці не повідомляють. Схиляються, як і раніше, до версії на побутовому ґрунті. З чим категорично не погоджується Ганна Мороз.

Сьогодні і сестра Ольги Мороз і колеги-журналісти просять поліцію і громадськість не залишати цю справу. Бо забуття – шлях у безодню.