Ми вже повідомляли в газеті, що в Іванківцях  Старосинявського  району селяни у місцевому ставку знайшли чоловічу голову. Згодом у парку неподалік виявили і розчленоване тіло 34-річного місцевого жителя. Правоохоронці  оперативно  встановили особу підозрюваного та затримали його в Одесі.

Убивство сталося ще 29 грудня минулого року, інформують у секторі комунікацій ГУ Нацполіції в області. 37-річний підозрюваний разом із потерпілим розпивали спиртне. Під час застілля між чоловіками на ґрунті ревнощів виникла суперечка, в ході якої зловмисник схопив металеву коцюбу та сильно побив потерпілого, після чого прив’язав його до ліжка і перерізав горло.
Щоб приховати злочин, зловмисник закопав тіло на території господарства за сараєм. Але боявся, що тіло буде розкладатися, сусіди почують запах...
Тоді відкопав труп, порубав його на шматки. Голову поклав у господарську сумку і відніс у місцевий ставок. Тулуб та кінцівки теж поскладав у поліетиленові пакети та закопав у парку неподалік. Щоб приховати можливий запах, зверху прикопав мертвого пса.
Оскільки потерпілий був схильний до асоціальної поведінки і міг на певний час зникнути з дому, його матір повідомила до місцевого відділку поліції про зникнення сина лише 15 травня. З того часу він рахувався безвісти зниклим.
Підозрюваний у тяжкому злочині перебуває під вартою.