Студія сучасного танцю “Дежавю” з Нової Ушиці стала переможцем ІІІ Всеукраїнського фестивалю-конкурсу “Музичний Олімп”, який цьогоріч проходив під гаслом “Єднаймо серця”. Фестиваль відбувся минулого місяця у Вінниці.

Учасники “Дежавю” перемогли в категорії сучасної хореографії у номінації “Вуличні танці”. Керівник студії Аліна Гаврилюк, звісно, задоволена результатом. Каже, що всі її дівчатка виклалися у виступі на сто відсотків, за що їм особлива подяка.
Взагалі, “Дежавю” — дітище її керівника. Саме Аліна створила студію ще у 2008 році. Нині тут займається майже сорок учасників: у молодшій, середній та старшій групах.
Студія працює успішно. Адже остання перемога — далеко не перша. Уже двічі до цього  танцюристи займали перші місця у всеукраїнських конкурсах. Хіба не приємно, що про “Дежавю” з нашої маленької Нової Ушиці знають в усій Україні? Звичайно, особлива заслуга у цьому самої Аліни Гаврилюк. А ще — голови об’єднаної територіальної громади Олега Московчука. Саме його безпосередня підтримка  дозволила учасникам студії взяти участь у конкурсі й — перемогти.