— Ми вражені тим, що побачили у Кам’янці-Подільському, бо, чесно кажучи, не очікували, що в невеликому місті застосовуються такі передові технології в системі централізованого опалення, водопостачання та водовідведення,  що у вас повністю автоматизовані всі котельні, водогін. Це ті інновації, які нині використовуються в світі,  — так висловилася представник центральної ради Данії з теплопостачання Піа Ціммерманн, яка взяла участь у технічному семінарі, організованому на базі кам’янецького КП  «Міськтепловоденергія».

А відбувся захід з ініціативи  посольства Королівства Данії в Україні для представників данських компаній, які виявили бажання співпрацювати з кам’янецькими комунальниками.  
Як повідомили у прес-службі комунального підприємства, у місті над Смотричем також побували  представники Данської ради з централізованого теплопостачання, Данського енергетичного агентства, посольства Данії та декількох провідних фірм-виробників, які спеціалізуються на випуску обладнання для систем тепло- та водопостачання.
Генеральний директор «Міськтепловоденергії» Валерій Гордійчук ознайомив гостей з основними інноваціями, впровадженими  на підприємстві за останні декілька років. Валерій Григорович також   відзначив, що такі технічні семінари є корисними для обох сторін. Адже підприємство  зацікавили пропозиції данських фірм, які за своїми показниками значно кращі за представлені на ринку аналоги. З іншого боку, приємним є те, що кам’янчани  можуть спілкуватися з європейцями на рівних, що їм теж є що показати, чим здивувати.