У селі Розсоша торгова марка «Кобулетурі» на базі колишнього маслозаводу відкрила виробництво молочних продуктів, в яких відтворені грузинські традиції.

«Підприємство розпочало діяльність з масштабної реконструкції. Замінене все обладнання, відремонтовані стіни, стеля, а також повністю замінена каналізація. Вся комунікація від прийомки молока до готового продукту — нова та сучасна. І в результаті такої роботи тепер функціонує унікальний міні-завод з новим для українців продуктом. Завод виробляє продукцію з нашої української сировини, а от методи і технології виробництва дуже відрізняються» — розповіла Ганна Сендаль, комерційний директор ТОВ «Кобулетурі» Україна. «Завод передбачає виробництво восьми видів продукції: пастеризоване молоко, йогурт, сметана, бринза, сир, кефір та масло», — повідомила головний технолог виробництва Надія Кирилюк.
«На ринку Грузії компанія «Кобулетурі» вже 15 років і наразі перебуває серед лідерів галузі, — розповів власник компанії і ТМ «Кобулетурі» Мамука Ахвледіані. —
Нещодавно продукція з’явилася на прилавках і полицях торговельних майданчиків і магазинів Хмельниччини».