За підсумками шести місяців 2016 року, до місцевих бюджетів Хмельниччини спрямовано 1 мільярд 506 мільйонів гривень податкових платежів. Що на 526 мільйонів гривень, або на 54 відсотки більше, ніж за цей же період минулого року.

Завдання місцевих рад краю виконано на 137 відсотків, додатково у своє розпорядження територіальні громади отримали 404 мільйони гривень податків та зборів.
За півріччя забезпечено виконання всіх бюджетоформуючих платежів до місцевих скарбниць. Так, з доходів працюючих подолян надійшло 867 мільйонів гривень податку на доходи фізичних осіб. Другим за величиною наповнення бюджетів територіальних громад став податок на майно, сумарна величина якого склала 242 мільйони гривень.
Малий бізнес Хмельниччини, який працює на спрощеній системі оподаткування у першій-третій групі, та сільгоспвиробники, які входять до четвертої групи, збагатили місцевий бюджет на 180 мільйонів гривень. Від сплати акцизного податку з роздрібного продажу громади краю отримали 154 мільйони гривень.