Середні ціни продажу аграрної продукції сільгосппідприємствами за перше півріччя 2017 року порівняно з минулорічним січнем-червнем зросла на 28,1 відсотка. Продукція рослинництва збільшилася в ціні на одну дев’яту, тваринництва — майже на третину.

За півроку реалізовано на забій 45,2 тисячі тонн худоби та птиці (у живій масі), що майже на відсоток перевищує показники відповідного періоду минулого року; вироблено 300,8 тисячі тонн молока (на 2,1 відсотка більше) та 569,5 мільйона штук яєць (на 1,5 відсотка менше).
За інформацією головного управління статистики у Хмельницькій області, на 1 липня у нас налічувалося 263,7 тисячі голів великої рогатої худоби, свиней — 338,8 тисячі, овець та кіз — 37,2 тисячі, птиці всіх видів — 8,7 мільйона голів. Кількість птиці, овець та кіз за рік збільшилася, проте поголів’я великої рогатої худоби та свиней зменшилося.
Обсяг реалізованої аграрними підприємствами власно виробленої продукції за січень—червень 2017 року порівняно з першим півріччям минулого збільшився в 1,7 раза, у тому числі продукції рослинництва — в понад два рази, продукції тваринництва — на 3,4 відсотка.