Справжнім святом для дітвори та їхніх батьків у селі Білогородка Ізяславського району стало відкриття дитячого садочка після капітального ремонту.

Відчутне загальне пожвавлення, присутні не приховують радості, адже відтепер сільські дітлахи будуть зростати, спілкуватися з однолітками, готуватися до навчання у школі, як кажуть, під надійним дахом та в естетичному оточенні. На проведення капітального ремонту дошкільного закладу долучалися всією громадою, залучали благодійників.  Не залишилася осторонь і філія «Рідний край»,   надавши на ремонт закладу 100 тисяч гривень. У садочку було замінено покрівлю, встановлено металопластикові вікна, відремонтовано спальні та класні кімнати, проведено сучасне опалення, добудовано спортивну кімнату. Що й казати,  «Дзвіночок» повністю оновився.
Гостей свята, як годиться, зустрічали  хлібом-сіллю. Розділити радість з жителями села прибув і директор філії «Рідний край» ПрАТ «Зернопродукт МХП» Володимир Прокопчук, який привітав працівників дитячого навчального закладу «Дзвіночок» і подарував спортивний інвентар для вихованців. Дітлахи демонстрували свої здібності – декламували вірші, співали, танцювали. Різнокольорові повітряні кульки, музика, радісні обличчя, багато подарунків – все свідчило про те, яким значимим є для Білогородки відкриття оновленого дитячого садка.