Лани ТОВ «Адамівка-Агро» нагадують нині, даруйте, справжнє різноманітне меню. Тобто на них знайдеш такі культури й овочі, які вже, погодьтеся, вимирають чи вимерли, мов доісторичні істоти. Мова про ту саму гречку чи картоплю. У керівника товариства Миколи Плінського сіється і збирається все.

Приміром, тієї ж гречки зібрав з гектара понад 30 центнерів, а врожайність картоплі склала  300 центнерів.
Хтось скаже, мовляв, такий масний рік видався. Може воно й так. Але з огляду на позитивну динаміку, порівняно з 2016-им,  коли  товариство    зібрало пшениці 80 центнерів з гектара, то вже нинішнього —  85, а ячменю замість 65 стало 85, тобто на 20 центнерів більше.
Микола Плінський і виконавчий  директор ТОВ  «Адамівка-Агро» Володимир Савіцький  ще з раннього ранку — на стогектарній площі, де два новісіньких Джон-Діри збирають сою.
Комбайнер Вадим Полторак, який щойно закінчив загінку, тут же відрапортував керівникам (на фото), що сої бере 35 центнерів.
Через трасу — чималі площі  ТОВ  «Адамівка-Агро», де ще вчора теж  молотили сою за такою ж високою врожайністю. Однак поле тут не впізнати: після кількох агротехнічних операцій його засівали озимим ячменем. Адже дотримання святого правила сівозміни  — перша вимога Миколи Плінського і його команди. Тут вправно завантажує і вносить добрива досвідчений механізатор Володимир Стопкань (на фото), а посівну операцію на новенькому  тракторі Джон-Дір виконує його колега Микола Чайка (на фото). Працюють злагоджено і швидко. Адже недарма мовиться, що один день жнив і посівної — рік годує. І це не лише у вигляді відчутних податків, сплачених   ТОВ  «Адамівка-Агро» державі і високих зарплат своїм працівникам, а й пристойних дивідендів власникам паїв. До речі, за кожен з них вони отримали по одній тонні 200 кілограмів збіжжя. Окрім того, ТОВ  «Адамівка-Агро»  розробило і реалізує в життя цілий пакет соціальних вигод власникам паїв: виорює їм городи, допомагає продуктами, утримує соцкультоб’єкти, які служать місцевим мешканцям.
 У своїй діяльності Микола Плінський здавна керується простою істиною: землю — не обдуриш. Дати їй все необхідне — це одне, а надати їй усе вчасно і в повному обсязі — це зовсім інше. Отак  і  господарює: мудро, з толком.