В Ізяславській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 1 відбулися вибори президента школи.

За право обійняти цю посаду боролися: учениця 10 класу Дарія Гаврилюк, учениця 9-А класу Діана Куба, учениця 9-Б класу Анна Мігур. Дівчата напередодні  дня  голосування провели активну передвиборну кампанію. Фактично у передвиборній програмі кожного кандидата були виписані прагнення згуртувати навколо себе сильну команду і  працювати на благо школи.
З дев’ятої години ранку члени виборчої комісії, а це учні старших класів,   розпочали роботу. Отримавши відповідну кількість виборчих бюлетенів та списки виборців, комісія  кожну перерву забезпечувала голосування  учнів 1-10 класів та колективу школи. Всього до виборчих списків було включено 364 особи.
Поспостерігати за ходом голосування до школи завітав заступник голови Ізяславської районної державної адміністрації Володимир Левченко. Він зустрівся  із членами шкільної виборчої комісії, поспілкувався з директором  школи Тетяною Вітрук. Під час розмови Тетяна Миколаївна зазначила: «Керувати школою – це досить складне завдання. Президент займатиметься  учнівським самоврядуванням, тож він має бути дійсно гідним цієї посади. Свою роботу він має спрямувати так, щоб усім учням нашої шкільної родини кожного ранку хотілось переступати поріг школи. Кандидати в президенти – це найдостойніші учні нашої школи, які користуються повагою не тільки в  колективі класу, а й у нашому навчальному закладі. Кожен із кандидатів має свою програму, яку він хоче втілити в життя і, звичайно, успіх цієї програми багато в чому залежатиме і від того наскільки тісно працюватиме майбутній президент із батьківською громадою.
Закінчилося голосування о 15.00, у ньому участь взяли  265 виборців із загальної кількості 364. За результатами виборів Анна Мігур набрала 95 голосів, Діана Куба — 90, Дарія Гаврилюк — 68 голосів. Не підтримали жодного кандидата 5 осіб та 7 бюлетенів визнано зіпсованими.
Президентом шкільної держави Ізяславської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 обрано  Анну Мігур.