У Запоріжжі відбувся ХІ Всеукраїнський зліт учнівських виробничих бригад, трудових аграрних об’єднань і загонів, у якому взяли участь представники 18 областей.

Хмельниччину представляла команда учнівської виробничої бригади Вільховецької ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. Ф. С. Бацури Новоушицького району під керівництвом заступника директора школи з НВР Олени Смаровоз. У складі обласної команди були вихованки шкільної УВБ — учениці 9 класу Лілія Корчова і Людмила Галаш та учениця 10 класу Анна Петраш. Організаційно-методичний супровід підготовки делегації та її участі у зльоті забезпечували методист Хмельницького ОЕНЦУМ Олена Зотова та її колега — керівник гуртків Юлія Петраш, колишня вільховецька школярка.
Команди учнівських трудових аграрних об’єднань показали свої знання, презентували досягнення на виставці «Щедрість рідної землі» та захистили науково-дослідницькі роботи на базі Таврійського державного агротехнологічного університету.
Лілія  Корчова супроводжувала презентацію власними тематичними віршами, а її однокласниця Людмила Галаш у секції «Садівництво» успішно захистила науково-дослідницьку роботу «Вибір і щеплення кращого сорту яблук для шкільного саду».
Під час зльоту відбулися й педагогічні читання «Стратегія виховання учнівської молоді в умовах реформи освіти в України», у яких взяла участь керівник обласної делегації О. В. Смаровоз, котра поділилася з колегами досвідом трудового виховання школярів і організації їхніх науково-дослідницьких робіт на базі шкільної УНДЗД. Її індивідуальна педагогічна творчість відзначена спеціальним сертифікатом.
— Нагородження переможців і активних учасників відбулося в Історико-культурному комплексі «Запорізька Січ». Команда Хмельниччини відзначена Дипломом ІІІ ступеня та Грамотою ХІ Всеукраїнського зльоту учнівських виробничих бригад, трудових аграрних об’єднань і трудових  загонів. Дипломом зльоту  нагороджена Людмила Галаш за підсумками конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт, а всі члени команди отримали цінні подарунки від організаторів.
Варто відзначити, що такий результат учнівської команди школи став можливим завдяки постійній увазі відділу освіти, молоді та спорту (начальник М. М. Власова) до трудового виховання і профорієнтації школярів у навчальних закладах Новоушицького району.
Наступний, ХІІ Всеукраїнський зліт учнівських виробничих бригад, трудових аграрних об’єднань і трудових  загонів відбудеться на Тернопільщині.