У Волочиській центральній районній лікарні повністю відремонтовано хірургічне відділення, і відтепер двадцять ліжко-місць відповідають європейським стандартам. Відповідно оновлено систему опалення, освітлення, водопостачання та сантехніку, встановлено нові металопластикові вікна та двері.

— Варто зазначити, що капітального ремонту в цьому приміщенні не було майже сорок років. Левову частку в реконструкцію внесли місцеві благодійники, підприємства, організації та установи, Волочиська районна та міська ради, — розповідає головний лікар закладу Віктор Чубар. — Торік ми вже провели подібний ремонт на четвертому поверсі. Цьогоріч вирішили впорядкувати третій. Я дякую народному депутату України Сергію Лабазюку та усім, хто фінансово долучився до нашої ініціативи. Ми вже не один рік плідно співпрацюємо. І жодного разу нам не було відмовлено у допомозі, — зазначив керівник.
Капітальний ремонт у лікарні розпочали у червні поточного року і завершили незадовго до Дня Незалежності. Усього на ці роботи було витрачено понад 350 тисяч гривень, 200 тисяч з яких надав народний депутат Сергій Лабазюк, решта надійшла від небайдужих підприємців.
На думку Сергія Лабазюка, повністю оновлене відділення — це ще один приклад того, що разом, спільними зусиллями можна зробити дуже багато. А колектив лікарні виносить заслужену подяку головному лікарю Віктору Миколайовичу, який став ініціатором перевтілення хірургічного відділення і має неабиякі організаторські здібності.
Невдовзі Волочиська ЦРЛ отримає значні кошти з районного бюджету, які використають на зміцнення матеріально-технічної бази, лікування учасників антитерористичної операції та переселенців зі сходу. А в подальших планах керівництва лікарні — проведення ремонту терапевтичного відділення і впровадження новітніх лікувальних методик.