Щороку 1 червня відзначають Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях ми бачимо здійснення своїх мрій і сподівань, прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини та рідний край.

Першого дня літа в парк с. Ганнопіль з’їхалася велика кількість дітей з навколишніх сіл, що входять до складу нашої ОТГ на «Свято дитинства», яке розпочалося з привітань ведучих: «Ось ми дочекалися літа, перше червня – ваша втіха, бо цей день в усьому світі приурочили вам, діти».
«Діти – це квіти землі, майбутнє нашої незалежної України», – сказала Маргарита Медведюк, голова Ганнопільської сільської об’єднаної територіальної громади, вітаючи усіх присутніх зі святом.
Привітав дітей та всіх гостей на святкових врочистостях і депутат обласної ради Олександр Міклуш.
Під музику духового оркестру Киликиївського НВК шикувалися команди шкіл на конкурсно-розважальний захід. Програма свята складалася з різноманітних ігор та цікавих конкурсів. Найцікавішими з них були: «Караоке», «Ріпка», «Кенгурята», «Змійка» та спортивно-розважальні змагання. Діти також активно брали участь в пісенному, танцювальному, поетичному конкурсах.
Протягом дня на стадіоні працювали дитячі атракціони. Дітлахи досхочу стрибали на батуті, намагалися втриматися на крутих східцях, гралися з веселим клоуном, вчилися від нього маленьких фокусів і отримували в подарунок повітряні кульки.
Оскільки малювати люблять усі діти будь-якого віку, то конкурс малюнка «Щасливе дитинство» зібрав усіх учасників свята. Діти малювали сонечко, хмаринки, веселку, галявинки з квітами й, звичайно, дім у ріднім краю.
Визначити переможців було неможливо. Бо всі активно та старанно виконували запропоновані їм завдання. Перемогла дружба, тому всі команди за активну учать в розважальній програмі отримали подарунки. Та яке свято без солодощів? Дорослі зробили все можливе, щоб кожна дитина цього дня відчула себе щасливою.
Щирі посмішки та радісні вогники в дитячих очах були найбільшою подякою організаторам свята.
Сподіваємося, що веселий дитячий настрій, який панував цього дня, передався всім присутнім на святі.