У редакції газети «Подільські вісті» відбулася зустріч журналістів із головами ОТГ Хмельниччини.

За чашкою кави, у приязній атмосфері присутні обговорили низку нагальних питань, вибудували план майбутньої співпраці, поділилися здобутками, розповіли про те, які проблеми є для них сьогодні найактуальнішими.
Керівники об’єднаних територіальних громад, зокрема, голова Війтовецької селищної ОТГ Ігор Степанюк, голова Ганнопільської сільської ОТГ Маргарита  Медведюк, голова Дунаєвецької селищної ОТГ Антон Камінський, голова Летичівської селищної ОТГ Ігор Тисячний, голова Наркевицької селищної ОТГ Любов Гула зазначали, що в їхніх громадах є свої здобутки. Йшлося про створення комунальних підприємств, закупівлю сучасної спецтехніки, прокладення тротуарів, встановлення вуличного освітлення, ремонт доріг та приміщень соцкультпобуту, вивизення сміття тощо. Не забувають у громадах і про підтримку ветеранів, воїнів АТО, інвалідів, багатодітних та малозабезпечених родин. Соціальна допомога надається їм систематично.
І в усіх цих важливих і необхідних для людей справах немалу роль відіграє газета «Подільські вісті». У матеріалах про життя ОТГ, які публікуються на шпальтах нашого часопису, розповідається про здобутки тієї чи іншої громади, її проблеми та шляхи їх розв’язання. Завдяки газеті керівники мають більше можливостей дізнаватися про життя інших громад, ділитися досвідом, багаж якого постійно поповнюється.
Учасники круглого столу домовилися про подальшу співпрацю. І керівникам громад, і журналістам є над чим працювати, є що популяризувати. Обидві сторони зійшлися на тому, що такі зустрічі є корисними, а тому надалі стануть традиційними.