З нагоди Дня незалежності України 24 серпня цього року Президент України Петро Порошенко підписав Указ 251/2017 про відзначення державними нагородами найдостойніших українців. Пишаємося, що серед них і наш земляк — Віктор Йосипович Ядуха, голова регіональної ради Асоціації міжнародних автомобільних перевізників України Хмельницької області, давній приятель, передплатник і прихильник «Подільських вістей», керівник ТОВ «Гілея».

Він, наш щирий товариш, удостоєний почесного звання «Заслужений працівник транспорту України». Хто знає Віктора Йосиповича — погодиться, що це справедлива нагорода за його копітку багатолітню працю в транспортній галузі. Зазначимо, що підприємство «Гілея» входить до п’ятірки кращих платників податків на теренах Хмельниччини. Крім того, Віктор Ядуха знаний в області патріот, меценат і волонтер. Він один із перших подав руку допомоги нашим захисникам Вітчизни, коли розпочалися бойові дії на сході держави. Продовжує підтримувати Збройні сили України і тепер, жертвуючи чимало коштів не лише на армію, а й на реабілітацію та допомогу фронтовикам.
Здобутками синів Віктора та Сергія, кандидата економічних наук, який працює в «Гілеї» директором з логістики і фінансів, по-праву пишається батько — Йосип Іванович Ядуха, багаторічний редактор «Подільських вістей». Він завжди був і залишається для них гідним прикладом у житті, недарма ж за самовіддану працю та високий професіоналізм сам удостоєний багатьох державних нагород. Йосип Ядуха — заслужений журналіст України, кавалер орденів «Знак пошани» та «За заслуги» ІІІ ступеня.
Колектив редакції газети «Подільські вісті» щиро вітає Віктора Ядуху із заслуженою нагородою, а також дружну, злагоджену команду його підприємства, міцну родину з високою державною відзнакою. Переконані, що попереду його чекає ще чимало заслужених нагород!