Хмельницький став одним із центрів розвитку футзалу в Україні. За підсумками попереднього сезону наш «Спортлідер+» виборов срібні медалі в екстра-лізі. Безперечно, в цьому велика заслуга почесного президента клубу — голови обласної ради Івана Гончара.
Про те, що наша команда знову налаштувалася  боротися за найвищі нагороди, засвідчив стартовий тур чергового чемпіонату держави. Хмельничани були гостями «Урагана» в Івано-Франківську. Для господарів все розпочалося чудово. Вже невдовзі вони повели в рахунку, і могли збільшити його. Але, як мовиться, коса найшла на камінь. Подоляни спершу зрівняли рахунок, а потім вийшли вперед.
Другий тайм засвідчив, що хмельничани краще підготувалися до сезону. І хоч маятник гойдався туди-сюди, наші земляки довели, що вони зараз на голову вищі суперників. Матч завершився переконливою перемогою хмельничан — 6:3.
Для любителів статистики наводимо результати інших матчів першого туру: «Енергія» Львів — «Титан-Зоря» Покровське — 4:2, «Приват» Кривий Ріг — «Кардинал-Рівне» — 5:3, «Продексім» Херсон — «Локомотив» Харків — 1:7. Команда «ЛТК- ІнБев-НПУ» Житомир в цьому турі відпочивала.